Laddar Arrangemang

« Alla Arrangemang

  • Detta arrangemang har redan ägt rum.

Inspirationsdag för arbets- och referensgrupper

15 september, 2017 kl. 11:00 - 14:00

Vi inbjuder alla våra arbets- och referensgrupper till en inspirations- och informationsdag i ekumenikens tecken. Vi möts mellan klockan 11:00-14:00 på Ekumeniska centret i Alvik. Vi bjuder på lunch.

Inom Sveriges kristna råd finns 24 referens- och arbetsgrupper. Detta är ett tillfälle för de olika grupperna att mötas. Många av grupperna har också förlagt sitt ordinarie möte före eller efter denna inspirationsstund.

Denna fredag kommer SKR:s medarbetare för arbetet med global hållbarhet att presentera de Globala målen*. De kommer att ge en inspirerande föreläsning som motiverar vårt arbete utifrån den breda missionstanken och dess konkretion i de globala målen!

Anmälan sker via samordnaren i respektive arbets- och referensgrupp.

Varmt välkommen!
.

* Världens ledare har förbundit sig till 17 Globala mål för att uppnå tre fantastiska saker under de kommande 15 åren. Att avskaffa extrem fattigdom. Att minska ojämlikheter och orättvisor i världen. Att lösa klimatkrisen. Genom de Globala målen för hållbar utveckling kan det här uppnås. I alla länder. För alla människor. Om målen ska fungera måste alla känna till dem.

Detaljer

Datum:
15 september, 2017
Tid:
11:00 - 14:00
Arrangemang Kategori:

Plats

Ekumeniska centret
Gustavslundsvägen 18
Stockholm,16751Sverige

Kontaktperson

Om du har några frågor om det här evenemanget hjälper vi gärna till.

Sofia Camnerin

Generalsekreterare

08-453 68 01

sofia.camnerin@skr.org