Laddar Arrangemang

« Alla Arrangemang

  • Detta arrangemang har redan ägt rum.

Inspirationsdag – arbets- och referensgrupper

21 september, 2018 kl. 11:00 - 14:00

Fredag den 21 september inbjuder SKR alla referens- och arbetsgrupper till en inspirations- och informationsdag i ekumenikens tecken på Ekumeniska centret i Alvik. Vi möts mellan klockan 11:00 – 14:00 och SKR bjuder på lunch.

SKR har 22 referens- och arbetsgrupper. Detta är ett tillfälle för de olika grupperna att mötas, inspireras och samtala. Många av arbetsgrupperna har även förlagt sitt ordinarie möte i anslutning till det gemensamma programmet.

Huvudtalare är Joel Halldorf, författare av den nypublicerade boken ”Gud – återkomsten – Hur religionen kom tillbaka och vad den betyder”.

Denna dag kommer vi även att titta närmare på fredliga och inkluderande samhällen (globala mål 16), och hur det utgör en utmaning för SKR:s verksamheter. Hur bidrar vi till ett fredligt samhälle? Vi kommer att inspirera och mana till eftertanke utifrån den breda missionstanken och dess konkretion i de globala målen!

Vi behöver veta hur många som kommer, anmäl dig till den ansvarige för arbetsgruppen eller till thomas.stromberg@skr.org senast den 14 september.

Detaljer

Datum:
21 september, 2018
Tid:
11:00 - 14:00
Arrangemang Kategori:

Plats

Ekumeniska centret
Gustavslundsvägen 18
Stockholm,16751Sverige