Laddar Arrangemang

« Alla Arrangemang

  • Detta arrangemang har redan ägt rum.

Årskonferens 2016

18 maj, 2016 kl. 00:00 - 19 maj, 2016 kl. 23:59

Vi gör Gullbrannagården till vår ekumeniska mötesplats för att lära känna varandra utifrån våra organisationer och kyrkor. Vi reflekterar gemensamt och lär oss bland annat mer om situationen i Mellanöstern, flyktingsituationen och vad vi kan göra tillsammans. Vi kommer också att berätta om det SKR och SMR gör gemensamt och skapa engagemang för detta.

I år hålls gemensam årskonferens för Svenska missionsrådet och Sveriges kristna råd på Gullbrannagården utanför Halmstad. Välkommen till kusten och till en av våra medlemskyrkor Svenska Alliansmissionen!

Program

Under första dagen hålls seminariet ”Konflikterna i Mellanöstern och möten i Sverige” med medverkan av Bitte Hammargren. Moderator är Lisa Minnhagen från Svenska missionsrådet.
Program: Preliminärt-program-20160315 (PDF).

För vem

Konferensen vänder sig till dig som är förtroendevald eller som blir utsedd att representera din medlemsorganisation/kyrka hos Svenska missionsrådet eller Sveriges kristna råd.

Boende

Vi har gjort en preliminärbokning av ett antal olika rum på gården. Ditt boende bokar du själv direkt med Gullbrannagården. Om du önskar bo på hotell kan vi tipsa om Good Morning Halmstad som ligger ca 1o km från gården. Det finns följande rumsvarianter att välja mellan:

Boende med toalett och dusch

Enkelrum i stuga, lägenhet eller rum i Bojen: 445:-/person och natt
Dubbelrum i stuga, lägenhet eller rum i Bojen: 295:-/person och natt

Boende i vandrarhem med dusch och toalett i korridor

Enkelrum: 340:-/person och natt
Dubbelrum: 260:-/person och natt

Observera att det görs tillägg för lakan, handdukar med 100:-/set och städning 150-190:-/person oavsett boendeform.

Anmälan

Anmäl dig via länken nedan senast 30 april 2016
(anmälan sker via Svenska missionsrådet):
http://www.missioncouncil.se/event/arskonferens-2016/

Konferensen kostar SEK 500 vilket debiteras i efterhand, i priset ingår alla måltider, lokalhyra, material och en festkväll. Boende och resor ingår inte i konferenspriset. Vid avbokning senare än 1 vecka innan konferensen kan du bli debiterad för eventuella kostnader i samband med din bokning.

Detaljer

Start:
18 maj, 2016 kl. 00:00
Slutar:
19 maj, 2016 kl. 23:59
Arrangemang Kategori:

Plats

Gullbrannagården
Eldsberga
Halmstad,30596Sverige