Sista dagen för att redovisa är 10 augusti 2020. Läs texten nedan noggrant.

Det är nu dags att redovisa besöksgruppens verksamhet för första halvåret 2020.

Naturligtvis har verksamheten påverkats av den rådande situationen med både coronapandemi och besöksförbud. Redogör för vilka förändringar som har skett och om ni har kunnat göra något annat under tiden ni inte har kunnat besöka anstalt/häkte.

När du har tryckt på Skicka in-knappen längst ner på sidan, ska du komma till en sida som bekräftar att du har skickat in rapporten. Du får också en bekräftelse med e-post till den adress du har angivit i formuläret.
OM sidan med bekräftelse inte kommer upp är det någon uppgift som saknas eller har fyllts i felaktigt. Gå tillbaka och rätta till och tryck sedan på Skicka in-knappen igen.
Vi har inte fått din rapport förrän sidan med bekräftelse har kommit upp och du har fått e-post som bekräftar rapporten. Tyvärr vet vi att e-posten inte alltid kommer fram. Om du har fått upp sidan med bekräftelse, men inte fått e-post med samma meddelande inom ett par dagar, får du gärna mejla oss på nav@skr.org och kolla att det har fungerat. Har du fått bekräftelsesidan har det oftast gjort det, men det kan ju vara bra att kolla extra!

Spara mejlet med bekräftelsen. Om något blivit fel underlättar det vår felsökning.

Kontakta oss gärna på nav@skr.org om du har några frågor.

  • Klicka i rutan så kommer det upp fler alternativ och du kan välja din anstalt/häkte. Notera att vi behöver en rapport per verksamhetsställe.
  • Ange namnet på den person inom Kriminalvården som kan intyga att verksamheten genomförts. Du kan inte uppge Nav-medarbetarens namn här.
  • Ange vilka kostnader besöksgruppen har haft under perioden. Ange endast kostnader direkt relaterade till verksamheten. Ange ungefärlig kostnad för varje typ av kostnad. Exempel på kostnader som kan ersättas med statsbidrag är: Fika, inklusive hembakt, julkort och julgåvor, kalendrar, pysselmaterial, verksamhetsmaterial, andaktslitteratur. Bidrag lämnas inte för kostnader i samband med gudstjänst/andakt, eller annan ordinarie Nav-verksamhet.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.