Laddar Arrangemang

« Alla Arrangemang

  • Detta arrangemang har redan ägt rum.

Utbildning för muslimska själavårdare

15 september, 2021 - 16 september, 2021

Du som är verksam inom den muslimska andliga vården inom sjukvård eller kriminalvård är nu välkommen att anmäla dig till två dagars utbildning i Stockholm.
Utbildningen ges 15 och 16 september 2021. (Övernattning i Stockholm 14 och 15 september).

Vi kommer att ha med två eller tre föreläsare från Markfield Institute for Higher Education, England. De har särskilda utbildningar för dem som arbetar med muslimsk andlig vård på olika institutioner, som exempelvis sjukvård och kriminalvård.

Utbildningen hålls i Stora Moskén i Stockholm där det både finns tillgång till kursrum och möjlighet till bön, mat och fika. I närheten bokar vi hotell till alla själavårdare som har anmält sig senast 13 augusti.

Kostnaden för utbildning och resan bekostas dels av Sveriges kristna råd (Nav) med medel från Kriminalvården, dels genom de medel som myndigheten SST förmedlar för utbildningsinsatser. Din arbetsgivare står för arbetstiden.

Det är mycket viktigt att alla muslimska själavårdare deltar i denna utbildning. Tror du att det kan bli problematiskt få ledigt de två dagarna från din arbetsgivare, ber vi dig att samråda med någon av oss på SST (om det gäller sjukvården) eller SKR (om det gäller kriminalvården) för att hitta en lösning.

För mer information kontakta:

Smajo Sahat, konsulent, Andlig vård i Kriminalvården
smajo.sahat@skr.org
08-453 68 54

Anmälan senast den 13 augusti

 

Detaljer

Start:
15 september, 2021
Slutar:
16 september, 2021
Arrangemang Kategori: